Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dekuji za chvalu a K.. Nevim, jestli talent, ale spis sem prestal pokusovat s picovinama a moc se o to nestaram a ono si to roste
Updatek samo bude
Jeeeheee
Konecne se, nasel trochu casu se po lete podivat na grower a co nevidim.............krasnej pohled............este pamatuju kdyz si zacinal a............smekam pred tebou.
Taky by me zajimala ta celkova fotka. Jo a jak daleko mas tu vybojku od nejblizsi paldy???? Pride mi to dost maly a vidim, ze se ti to ani malinko nepali ........ (dobrej vetrak???) Dik.
To Rajce:
Hele ten strog ma prumer 30cm, vybojka asi 8cm a mezi je 11cm vtrak je supr SUNON 12V... Nevim kolik vetra, ale bral jsem jeden z nejsilnejsich a ma prumer 12cm...
Nazdarek, tak uz je sklizeno, bylo toho necelych 40G sucheho, moc kratka rustova faze, chctelo to jeste tak 3dny, aby to dorostlo vrzku strogu... Jinac to lepi jak zvejka, a prasi to take slusne, takze spokojenost...
to G_MAN: hele chtel bych se zeptat jak to je cejtit pres ten pachac do digestore ... diky a respekt pro tebe ... mohl by si pripsat jakej model se ti zda nejvyhodnejsi pro tento zpusob pestovani .... celkem si me inspiroval a chtel bych to zkusit taky .... diky
jo a jeste neco ... docetl sem se ze zdrojem tepla neni zase tak samotna vybojka , ale hlavne prislusenstvi .... mas to komplet vevnitr ??
G_man:Chci se te zeptat na par veci, kde si koupil ty velky kyble?!asi naky obi ze jo?!a jak mas velky ty qetinace na kiicky, a mas li tam RW, nebo jen Keramizit...Dik a jinak super!!!
Nazdarek,
Jedna ze startu BB..
Tak takhle to vypada po mesici rustu...
Plusi prikladam jeste jednu fotku vnitrku..
to Dude: Hele kamo, asi pred tydnem chcipla, jako pomalu vsechny kytky urcene na matky.. SVILUSKY ZASRANE!
to Dusann: mam tam RW kostku, kyble pouzivam od majolky, ale tady mam od nejakejch steroidu na cviceni, neni to moje, ja tomuhle nerozumim, ale ten kybl se mi libil
to Mystical: vse mam vevnitr, venku je jen kabel za kterej to taham
Model se zatim nejvic osvetcila nebula, neskutecnej mazec a bylo taho strasne moc...
G_man: dik ... jeste mi povez jak se ti osvedcil ten pachac co mas navrchu co ti do jen fouka ten vetrak 120x120 .. dik
no a jeste jedna otazka ... jede ti vzduchovani v bubleru 24/0 nebo to vypinas ??? Myslim ze carlos to ve svym v/scrogu delal tak , ze bubler mu jel 18/6 a kytky byly v poho
Nazdarek,
Tak vzduchovani v bublu tady jede non stop, ale jel jsem ho i jen se svetlem a kytka to rozdejchala, ale ty koreny nebyly tak krasne...
Filtr z digestore je dost na pytel, uhli je tam hrozne malo, rychle se nasakne a pak to zacne smrdet, ale pri obcasnem vetrani je to v klidu, a to uz jedu treti kolo..