Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus, dneska sem poslal v obalce 215euro,bluebery10ks,mazar10ks-feminis. tak doufam ze se to cestou nestrati,nebo nejak nepodela, zatim mam s eastseed dobrou skusenost. z dvou obednavek prišly obě, do 4tydnu,neposkozene, v origos obalech a s bonusem. tak doufam že se to povede i do třetice.....zdarecTekK......
Chci se zeptat jestli je normální že z Eastuseedu to chodí takle dlouho.??
Platil sem převodem a sedmýho prosince mi přišlo že zásilku odeslaly a pořád nic.
Už sem byl dvakrát se ptát na poště jako trouba.Asi to sílaj přes Bahamy nebo co:-)........Dochází mi trpělivost.Tak kdybyste měli někdo zkušenosti tak piřivítám odpovědi .klidně i do PM.
dík
Chci se zeptat jestli je normální že z Eastuseedu to chodí takle dlouho.??
Platil sem převodem a sedmýho prosince mi přišlo že zásilku odeslaly a pořád nic.
Už sem byl dvakrát se ptát na poště jako trouba.Asi to sílaj přes Bahamy nebo co:-)........Dochází mi trpělivost.Tak kdybyste měli někdo zkušenosti tak piřivítám odpovědi .klidně i do PM.
dík
keby si to tu cital trochu tak zistis ze zasielku odosielaju az po obdrzani platby a to moze tvat aj mesiac...
sice ti poslu fakturu a ze ti to posielaju ale to je len tak pre dobry pocit
ked obdrzia love na ucet tak ti poslu mali a vtedy mozes pocitat ze za tyzden-dva to mas doma
mě po dvou měsících taky nepřišly tak jsem poslal email něco ve smyslu špatný reklamy,přišel mi omluvnej mail, a asi za tejden mi to přišlo......ale asi o 14 později mi přišly další!!!!takže to poslali a jen to zůstalo někde viset a ted mam 2 pytle za cenu jednoho....jsou fér, příště počkám dýl s takovým emailem....no ale ted už to vracet nebudu................věř že ti to přijde, nebo ještě počkej a napiš jim, určitě dbají na svou pověst
Tak super dneska po tom co sem psal asi uz tri čtyři mejly kdy nereagovali.tak přišel mejl že našli mojí platbu je to teda už měsíc a půl tak pošlou prej nákej bonus tak sem zvědavej..kdybych nepsal ty mejly tak se asi na mě vyserou...trošku v tom maj bordel ale co španělská kultura.
to adam73: Widow skunk za 12 euro se tady už několikrát řešil tak se koukni zpátky.
Vybral som si model poslal objednávku, na druhý deň mi poslali mail kam mi prišli info o platbe, Zaplatil som prevodom- to trvalo cca 5 dní a keď im prišli lováše tak mi poslali mail že posielajú seeds. štvrtok mi potvrdili odoslanie seeds a v stredu teda dnes som si ich bol vyzdvihnúť na pošte.
Nemal som žiaden problém!!! podľa mňa SUPER majú u mňa veľké ++++++++
cavte mam otazocku som si u nich cital tie podmienky a tieto zalezitosti a je tam vec ze neposielaju ludom co nemaju 18 .. myslite si ze si to nejak zistuju alebo co ? a keby nahodou som im uz poslal peniaze a zistia ze neamm 18 tak mi neposlu seeds a co potom s peniazmi?
Původní příspěvek od davesk8 cavte mam otazocku som si u nich cital tie podmienky a tieto zalezitosti a je tam vec ze neposielaju ludom co nemaju 18 .. myslite si ze si to nejak zistuju alebo co ? a keby nahodou som im uz poslal peniaze a zistia ze neamm 18 tak mi neposlu seeds a co potom s peniazmi?
Hele tady nemáš vůbec co delat pokud ti není 18
Jinak z eastseeds bych si neobjednal ani semínka dýně.
prosím ma nekdo zkusenosti s touto bankou? target="_blank" rel="nofollow">http://www.dutch-passion.nl/home.php?l=cz je tam totiz naky blbý placeni,nechapu to,,ozvete pls icq 479063664
karlos ty si dobry čurak ...to ty nestači poslať prispevok na jedno miesto ale musiš to všade drbať?čo nechapeš na objednavaní seeds?maš to česky velmi lahko sa da niečo objednať ...človek sa teší že konečne nejake nove info ktore ho zaujima a jeb nejaký neplnolety čurak čo nevie čitat ach bože...
Nazdar všichni tak jsem se k vám přidal:-D
Už je to skoro týden co jsem obědnal semínka Puple Widow od eastseeds. A pořád nic:-D ale to neznamená že nedoufám.. na zlé správy raději ani nemyslím:-D Prachy jsem posílal v CD OBALU v neutr. obálce a také s doporučením.. Měl jsem celkem pech páč na poště byla stará bába co měla hroznou náladu tak to semnou řešila..:-D Naštěsti všechno dopadlo dobře penízky odeslány.. jen doufám že přijdou!! Netuším... ještě nemám žádnou zkoušenost s eastseeds ale vypadá dle mého názoru že bude celkem v poho... tak zdar všem pěstitelům :-D a hned jak přijdou tak informuji:-D :-P