Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Techniky suseni a Curing - podpora tvorby THC z pryskyrice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Janxu
Stálý Člen

Karma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 345 

Příspěvek č. 17

Jiz celkem dlouho navstevuji tento server a tak jsem se rozhodl pro Vas/Nas taky neco udelat. Tentokrat to bude preklad clanku od naseho vetsiho bratra http://www.overgrow.com o sklizeni a nasledne manipulaci nasi oblibene rostlinky. Prosim neprispivejte do tohoto fora dokud nebude uplne take sem jenom clovek a preklad neco zabere a nerad bych to tady mel rozkouskovane


Spravne sklizeci postupy jsou nezbytnou soucasti pestovani marihuany mozna stejne dulezite jako pestovani palic samotne. Pokud pouzijeme spravne techniky muzeme si byt jisti ze se nam nase uroda bude s postupnym vekem zlepsovat a chut a vune bude zachovana. K tomu aby byla chut lepsi je zapotreby dobre uskladneni a take zrani (cure). Jestli jste jeste nezkouseli nechavat vasi urodicku zrat urcite Vas mile prekvapi vysledky az to zkusite. Protoze stejne jako dobre vino i dobra marihuana potrebuje cas k tomu aby zrala.

Sklizeci postupy se meni pestitel od pestitele takze v tomto clanku budou popsany tremi ruznymi pestitely, z kterych kazdy ma jinaci velikost pestirny a styl pesteni. BigIslandBud nam ted popise a vysvetli vic o zrani a nacasovani sklizne tak jak to dela on.



Tak jste to prece dokazali, co nejlepe jste se starali o Vase rostlinky ,blizi se cas sklizne a ted premyslite jak a kdy sklidit a ususit ty (v lepsim pripade ) krasne palicky. Doufam ze Vam budu schopen poradit jak to co nejlepe udelat. Respektive Vam poradim co delat/nedelat k tomu aby se to co nejlepe povedlo. Nejdrive se podivame jak sklizet.

Nacasovani sklizne je extreme dulezite ! Sklizet
pri maximalni zralosti je klic k uspechu. Podle mojich zkusenosti je pet az sedm dni kdy kytky budou na vrcholu zralosti. Aby jste toto obdoby spravne rozpoznali budete potrebovat klenotnickou lupu nebo mikroskop. Osobne bych doporucil pri nejmensim triceti nasobne zvetseni. Cim vetsi bude zvetseni tim snadneji uvidime zbarveni kapicek pryskyrice.


Barva pryskyrice se bude menit podle zralosti, nejdrive bude pruzracna pozdeji mlecna a nakonec se zmeni v jantarove zlutou. Muzou vsak byt nejake vyjimky jako modra rodina (blueberry, blue moon, powerberry atd.) a blackberry. Ty mivaji tmavsi, nekdy i fialovovou pryskyrici. Ale vseobecne tyto tri barvy zrani existuji u vetsiny odrud ktere jsou momentalne na trhu. Prvni stadium to znamena pruhledna pryskyrice bude mit spis energeticke a vesele high (cerebral) a velmy malo vlivu na vase telo (unava,atd...) Bohuzel sklizeni v teto fazy muze byt velmi zradne. Sklidime li velmi brzo nadherna kytka nemusi mit mnoho psychoaktivnich ucinku. THC musi zrat aby jeho psychoaktivni ucinky byly pro kuraka znatelne. To je duvod proc doporucuju sklizet kdyz je 50%pryskyricnych kapek v druhem stadiu, to je ze maji mlecnou az kremovou barvu. V tento moment budete mit urcite kytku ktera ukaze jeji geneticky potencial.

Mlecna pryskyrice neco z cerebral zhulenosti a neco z fyzicke zhulensti. Posledni stadium, to je kdyz je pryskyrice jantarove zluta prinasi sedativni typ high(vykydlost). Jestli to je co hledate doporucil bych vam sativa/indica (powerberry, flo, juicy fruit) krizence nebo dominantni indiku (afghany, blueberry, atd...) Pokud mame sativu a nechame kytku dozrat do tretiho stadia high upada. Tato fotka je dobrym prikladem zrale rostliny minimum 50% pryskyricnych kapek je mlecnych par nejake sou ciste a trocha jich je jantarove zluta. Tato kytka byla sklizena o dva dny pozdeji.


Mnohokrat si muzeme precist od neskusenych pestitelu ze 50% procent chloupku na jejich palicich je uz hnedych nebo cervenych a ze uz asi prisel cas jejich sklizne. Zmena barvy chloupku a vadnuti chkoupku jsou dve ruzne veci. Az povadnou tak jsou tak zrale jak jen mohou byt . Ale jenom zmena barvy vubec neznamena ze rostlina je uz dozrala. Zmena chloupku jenom znaci ze kytka uz zraje nikoliv ze uz je zrala. Sklizel sem kdyz 60% chloupku na indikach bylo hnedych a 90% chloupku bylo hnedych na sativach a palice byli zrovna v nejlepsim zrani. Barva pryskyrice je jediny skutecny ukazatel zralosti.
Jako vlastni typ bych vsem doprucil pred sklizni jejich urody aby byla kytka prolivana (flushing) destilovanou vodou a to minimalne dva tydny pred sklizni. Jakekoliv chemikalie a prebytecne hnojivo bude vyplachnuto z hliny kdyz budeme alespon 10 dnu delat flushing.


Vlhkost rostliny rozhodujici o sklizni
Predtim nez sklidime je rozumne nechat hlinu poradne vyschnout . Ne natolik aby to rostline ublizilo ale aby byla hlina pripravena na dalsi zalivku. Zjistil jsem ze rostlina sklizena timhle zpusobem schne rychleji nez rostlina ktera byla nedavno zalita.

24 hodin tmy
Kdyz jsou rostliny pripravene na sklizen rad jim dopravam 24 hodin tmy k tvorbe pryskyrice. Jelikoz kytka ma nejmensi potencial uprostred dne za plneho slunce a tepla. Tma by mela dovolit rostline ukazat jeji potencial. Nektere odrudy , specialne z bile rodiny (white widow, white russian, atd...) to maji obzvlaste rady a nevidim na tom nic co by mohlo zpusobit jakoukoliv skodu, jen dalsi cestu k maximalnimu potencialu.. Jak bych rekl poleva na dortiku

Seseknuti, manikura a suseni
Tak tedka prichazi vesela cast sklizne aneb cas na to aby sme trochu zalepily nuzky . Budeme potrebovat takove nuzky ktere budou mit dostatecne male cepele na to aby sme prostrihali listky u palicek a zaroven mely dost pohodlne drzaky na to aby sme do rukou nedostali krec. Na suseni by nam mela stacit mala komurka pokud vsak jedeme vetsi grow bude potreba mozna krapet vic. Rozhodne by jsme si meli poridit dost provazu na rozveseni palic a velmi dobre je upevnit na obou stranach nechceme preci aby se nase krasne palicky valely po zemi.

Teplota
Teplota v nami vybrane komurce by mela byt v rozmezi od 21 do 27 stupnu Celsia. Ale spise by se mela pohybovat u nizsi az stredni hodnoty. Rozhodne by tam mela byt tma protoze v tuto dobu jsou teplo a UV zareni dva nejvetsi nepratele thc aktivnich latek v nasich palickach. Dalsi nezbytnosti je maly otocny vetrak a pokud hodlame susit ve sklepe nebo v tropickych klimatech tak i vlhkomer , protoze prilisna vlhkost prodlouzi cas suseni a dokonce muze zpusobit plesniveni nasi urody.


Seseknuti
Na zaklade stylu pesteni : nezastipnute, stipane, fim stipane atd.... muzem kytku sklidit ruznymy zpusoby. Nekteri lide uriznou celou rostlinu a pote ostrihaji jenom velke listy. Jini zas preferuji narezat jednotlive vetve, a nekteri rezou rostlinu na spodni a vrchni cast. Ja uprednostuji narezat jednotlive vetve pokud se jedna o mensi sklizen i kdyz nekdy rezu kytky na spodni a vrchni cast. Pokud narezeme jednotlive vetve a ostrihame male listky bude suseni nejrychlejsi. Po tom co useknu vetev hnedka udelam kompletni manikuru i kdyz nekteri lide preferuji zanechat vetsi listy jako ochranu pryskyrice pri manipulaci nebo proto ze se jim uz nechce strihat , ja to nemam rad protoze suche listy pak delaji velky neporadek. A take proto ze palice pak schnou rychleji

Pohyb vzduchu
Pokud vlhkost nepresahuje 50% vetsinou nechavam palice susit jeden den bez jakehokoliv pohybu vzduchu, delam to jako opatreni proti tomu aby vyschly moc rychle. Prilis suchy vzduch tj. 30% a mene vlhkosti muze zpusobit ze palice vyschnou prilis rychle, budou krehke a krupave. Druhy den po zaveseni prepnu vetrak na nejslabsi rezim a ujistim se ze nefouka primo na palice a vetve. Vlkhost mezi 45-55 % je idealni a obcas ruzne prohazuju zavesene vetve tak aby vsechny byli ovyvany prutokem vzduchu.

Suseni pred tim nez nechame urodu zrat(cure)
Pred tim nez se pustime do dalsiho stadia zpracovani nasi sklizne tj. zrani (cure) palice museji byt suche. Prilis vlhkosti v palicich po tom co je umistime do zavarovacich sklenic muze zpusobit plesniveni a vsechna prace co jsme az dosud udelali by byla zhacena. Takze jak pozname ze sou akorat suche?

Vseobecne by melo stacit 5 az 7 dnu pokud jsme dodrzeli vsechny postupy popsane v tomto foru k tomu aby jsme mohli palice umistit do zavarovacich sklenic. Na to aby jsme se ujistily mame nasledujci testik. Nezne avsak pevne zkuste zlomit stonek na kterem je palice pokud pritom uslysite krupave prasknuti palice by meli byt pripraveny. Ja osobne bych doporucil zkouset to par dnu po zacatku suseni a potom kazdy den uz jenom pro ten pocit ze nam to schne. Takze az nam palice trochu vytvrdnou, a stonek bude krupave praskat budete pripraveni na dalsi krok: prendani do zavarovacich sklenic.



Proces zrani
Ke kratkodobemu zrani tj az rok od sklizne, bych doporucil zakoupit a pouzit zavarovaci sklenice s gumovym tesnenim, ktere sou dostupne v obchodakach po celem svete.

Ustrihnete palicku ze stonku pomoci nuzek a umistete ji uvnitr sklenice. Snazte se byt pri manipulaci co nejopatenejsi, nechcete prece prijit o prilis vzacne priskyrice. Jemne vyskladejte palice do sklenice hlavne je tam nasilym nelisujte. Az budou sklenice plne uzavrete a umistete je v temnem miste s teplotou 18.5 az 24 stupnu celsia. Nezapomente svetlo a teplo jsou dva nejvetsi nepratele thc aktivnich latek. Kazdy den po dalsich pet dnu, uplne otviram sklenice na 15 minut aby se palice zbavily prebytecne vlhkosti. Po tomto uz jenom nechavam palice zrat az do te doby nez jsou pripraveny ke koureni. Muzete je kourit uz nyni ale urcite jeste nebudou na vrcholu ucinosti a chuti. Ucinost chut a jemnost se zlepsuji postupem casu pokud jsou sklenice uskladneny v temnem a chladnem miste. I kdyz jsou nejake vyjimky vseobecne receno po dvou mesicich by meli byt uz palice pripraveny ke koureni. Pokud jste to vydrzeli az do te doby uzijte si spoustu nadhernych chvil s Vasi sklizni

ZDROJ NETUSIM!!! tento preklad neni moje prace!!!

FIRST INDOOR 150W

Naposledy upravil Janxu 03-07-2007 v 00:29 AM

Old Post 26-03-2005 v 18:39 PM
Janxu je offline   Profil uživatele Janxu   Find more posts by Janxu   Foto galerie člena Janxu   Click here to Send Janxu a Private Message   Add Janxu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chemtech
Stálý Člen

Karma uživatele chemtech - 77% Pěstitelská

Registrován: Feb 2005
Příspěvků: 106  

Příspěvek č. 18

1 znamy to udelal tak, ze mu to sklidili rodice (ani mu to neostrihali) a povesili na snuru v chalupe, kde teplota v zime mohla byt tak okolo nuly (sklizel okolo rijna) a pak jsme to chutnali nejak pred vanocema - nadherne voneli....
Outdoor bych letos chtel sklidit tak, ze ostriham velke listy a pak celou kytku strcim do igelitu a polozim to tak na dva az tri dny na slunicko (Fermentace). No a pak cast strcim do mrazaku (vymrazeni) a cast necham akorat nekde ve tme pomalu dosusit.
Tou fermentaci se vyrazne zjemni chut a snizi se i davka ostatnich splodin (benzen, nitrosaminy,...). Navic podle nekterych zdroju ma dochazet k premene CBN na THC (ale buhvi co je natom pravdy). Kazdopadne se to musi hlidat, aby to nezacalo hnit, ale kdyz se to vychyta tak je to uplne skvely.

______________________________
Kontinualni mereni EC * Rizky v hybridnim hydrosystemu * Pestovani v hydrosilikagelu

Old Post 04-04-2005 v 12:27 PM
chemtech je offline   Profil uživatele chemtech   Find more posts by chemtech   Foto galerie člena chemtech   Click here to Send chemtech a Private Message   Add chemtech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Registrován: Jul 2003
Příspěvků: 854  

Palec nahoru Příspěvek č. 19

4 Janxu
Jo tohle bejval na Groweru asi nejlepší thread kterej řešil tyhle sklízecí manévry (dokonce byl na můj popud zcela zaslouženě zařazen do Síně slávy ). Tenhle perfektní překlad byl od Weedofa - škoda těch foteček (možná se daji dohledat na OG).
Ale i tak posílám K+ žes to ještě někde dokázal vyhrabat

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 04-04-2005 v 13:24 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 2488  

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od chemtech
celou kytku strcim do igelitu a polozim to tak na dva az tri dny na slunicko (Fermentace).


Manm pocit ze fermentace se musi dit bez pristupu svetla. Ale mozna jsi myslel cerny igelit.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost


Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 04-04-2005 v 17:26 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chemtech
Stálý Člen

Karma uživatele chemtech - 77% Pěstitelská

Registrován: Feb 2005
Příspěvků: 106  

Příspěvek č. 21

to sinuhet: mno na kazdem sprochu pravdy trochu, tak ja to zkusim dat i do toho cerneho, ale zase napr. u vina to kdyz probiha kvaseni, tak klidne i na svetle...
No a kdyz se podivam do obecne mikrobiologie, tak ani jedno kvaseni neni vylozene zavisle na svetle, rozhodujici je mikrobiologicka flora, teplo a vlhkost....
Kazdopadne to neni kritika a zkusim to taky.... fakt je, ze za svetla se rozklada urcite % THC....

______________________________
Kontinualni mereni EC * Rizky v hybridnim hydrosystemu * Pestovani v hydrosilikagelu

Old Post 04-04-2005 v 20:33 PM
chemtech je offline   Profil uživatele chemtech   Find more posts by chemtech   Foto galerie člena chemtech   Click here to Send chemtech a Private Message   Add chemtech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CubE ZerO
Stálý Člen

Karma uživatele CubE ZerO - 54% Pěstitelská

Registrován: Sep 2005
Příspěvků: 94  

Příspěvek č. 22

Ja to sprvim tak, že 3 tyzdne pred skliznou prestanem hnojit - cista voda, potom jeden den nepolejem a potom jeden den necham zhasnute svetlo, potom to vytiahnem zo zeme /korene ocistim/ a cele to zavesim dolu hlavou, ked to uschne, tak ze to bude na dotyk suche /ale nebude sa to drobit na prach/ tak to nastriham /neviem, ci sa to ako velka siska bali alebo len tie male sisticky/, napcham do poharov, uzavriem vikom a vsetko to napcham do mrazaku - este do tych poharov nacpem trocha pomarancovych a mandarinkovych supiek - da to tomu taku zaujimavu aromu/ pohare potom vyberam uz len podla potreby vyberam z mrazaku......

Prosim napiste mi co najviac co si o tom myslite... Dakujem

Old Post 07-10-2005 v 13:56 PM
CubE ZerO je offline   Profil uživatele CubE ZerO   Find more posts by CubE ZerO   Foto galerie člena CubE ZerO   Click here to Send CubE ZerO a Private Message   Add CubE ZerO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 2582  

Příspěvek č. 23

Time - myslish water curing ?

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-10-2005 v 06:54 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Registrován: Feb 2002
Příspěvků: 531  

Příspěvek č. 24

zdravim all ,
diky Janxu , ja si pamtuju ze sem to uz nekdy cetl a proto zahrabu do svych starych veci stazenych z G. a snad to najdu drive sem mel totiz pevnou linku takze sem si stahoval cele weby do compu.... tak snad si vzpomenu a najdu to........
jinac kazdy rok neco zkusim a tenhle rok chci zase neco otestnout tak pak sem hodim nejkaej postup, treba zatim cuu

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 13-10-2005 v 08:52 AM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 25

Jo, ryze funguje, nicmene to mrazeni bude stejne na skladovani nejlepsi...

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 20-10-2005 v 15:55 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fukokuko
Stálý Člen

Karma uživatele fukokuko - 33% Pěstitelská

Registrován: Dec 2005
Příspěvků: 95  

Příspěvek č. 26

oplaty sa to susit v sklenici v mrazaku alebo klasicky dole hlavu?

Old Post 09-12-2005 v 18:00 PM
fukokuko je offline   Profil uživatele fukokuko   Find more posts by fukokuko   Foto galerie člena fukokuko   Click here to Send fukokuko a Private Message   Add fukokuko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
varan
Stálý Člen

Karma uživatele varan - 19% Pěstitelská

Registrován: Dec 2004
Příspěvků: 132  

SILICA GEL Příspěvek č. 27

Podle mě asi úplně nejvychytanější způsob sušení.
Uříznu celé rostliny bez kořenů. Uštípu velké listy pověsím v chladné místnosti se slabým prouděním vzduchu, nechám tam paldy 48 hodin pak otrhám paldy ze stonků (stonky a listy využívám jinak). Všechny palice narvu do obrovské dozy. Dám k ní asi ještě 200 gramů silica gelu. Sehnal jsem horko těžko takovej obrovskej pytlík. Hulení taky proložím takovýma těma sáčkama se silica gelem. Otevírám tak jednou za dva dny. Tohle pálo je naprosto plastický, vemete paličku a mezi palcem a ukazováčkem z ní vyrolujete požadovaný tvar. Chutná jako to nejlepší skéro a vůbec neškrábe. Taky jsme si rozdělili duno na půlky, já měl půlku a kámoš měl půlku. Když jsem to srovnal, tak to kámošovo bylo jakoby přesušený, úplně vyschlý a smrdělo po senu.kdežto to moje voní tak, jak jsme ho sklízeli, taková až parfémová vůně, pamatuji si jak mě ty ruce tenkrát voněly. Silica gel rulez.
Kdo nevyzkouší, neví, Silica gel absorbuje pouze vlhkost, obsah thc je zachován v plné výši.

Nehul už, máš celou hlavu rozmazanou...

Old Post 22-12-2005 v 07:56 AM
varan je offline   Profil uživatele varan   Find more posts by varan   Foto galerie člena varan   Click here to Send varan a Private Message   Add varan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Registrován: Oct 2002
Příspěvků: 294  

Příspěvek č. 28

zdravim
důležitý je mit travku uloženou v mrazáku, nebo ve sklenici. Absolutně nedoporučuju skladovat v krabicích a dalších nádobách z papíru, protože dochází k nadměrnému vyschnutí. Přesušená tráva je to nejhorší......

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 22-12-2005 v 09:45 AM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Registrován: Dec 2004
Příspěvků: 947  

Příspěvek č. 29

Teď sem na něco narazil - Jak to je s tim flushningem? Měla by se použít destilovaná nebo prostě jenom čistá(bez hnojek)???

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 08-05-2006 v 12:58 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 2488  

Příspěvek č. 30

ASi je lepsi destilovana, ale pochybuji ze to pri koureni poznas.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost


Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 08-05-2006 v 13:00 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Příspěvek č. 31

Ja zkousim ted flushing s destilkou a necham tu kytku tak dlouho flushovat az uvidim,ze ma nedostatek zivin (zacne zloutnout).Pak ji setnu a budu porovnavat s kytkou ktera jela na hnojkach az do konce.Takze dam vedet jak to dopadlo a jestli to je nejak vyrazne poznat na chuti/sile.

No jinak urcite destilka je lepsi a je to i logicky.V detsilce by memely byt zadne mineraly atd.dyz budes provadet flushing napriklad vodou ze studny,muze to byt pomalu to samy jako bys nevysadil vubec hnojiva.bejva to obycejne hodne tvrda voda se spoustou mineralu.Destilka je cista,mekka voda,nic jinyho nemuze bejt pro flushing lepsi..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 08-05-2006 v 13:08 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Registrován: Dec 2004
Příspěvků: 947  

Příspěvek č. 32

no ale jinak, je docela rozdíl mezi destilovanou a čistou vodou. Podle mě je ta destilka čistě na proplachování hlíny, nejsou v ní žádný živiny, který by si kytka mohla vzít, a tak nic nevstřebá, ale ta druhá varianta s tou čistou vodou(bez hnojek) je podle mýho lepší, protože kytka z tý vody taky něco vstřebává a tím se vlastně proplachuje(kytka)...no nemám pravdu?

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 08-05-2006 v 13:09 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7785430 seconds with 23 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív