Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
28/12
Na 3 fotce jde videt jak jsou kytky uprostred presvicene, primo v draze svetla cipu 1750K asi me zvedani panelu nemine, ješn kdyby se mi chtelo (
nádhera , jedeš. Vystřihal bych ty spodky a nejmenší paličky. Budeš mít pak tvrdší a větší vrchy. Vyšší teplotu snášeji dobře, mam vyzkoušeno. Jinak good job zatím
nádhera , jedeš. Vystřihal bych ty spodky a nejmenší paličky. Budeš mít pak tvrdší a větší vrchy. Vyšší teplotu snášeji dobře, mam vyzkoušeno. Jinak good job zatím
Ostříhání spodků ti u kvalitního modelu neovlivní velikost a tvrdost vrchních palic... Dávno zakopaný mýtus
Zdravim.
trošku mimo tejto temy ale
v predošlom kole v hline si mal ako ofuk aktivny priťah a diery v potrubi.Nikde predtym som takyto system neregistroval a zaujimaju ma tvoje postrehy a rady.
mohol by si mi popisať pre/proti a či mieniš v tomto štyle ofuku pokračovať.
LEDky netopi jako HPS, takze to stacilo. S HPS by mi to bez poradneho ofuku speklo vrchy a hlavne uz nechci laborovat s plisni, minule kolo jsem musel sklidit cca o tyden driv a vetsi ofuk je podle matkare u AH nutnosti...
To uz jsem psal)
Vazne me zajimalo jak to bude ve finale vypadat, kdyz na rustu byly pouze pod ledkama a pri prepnuti vypadaly prakticky stejne. Co vlatne rozdil svetla udela, jasne lepsi by bylo, kdybych je pri prepnuti rozhodil do dvou stanu, ale ja chtel vedet jak se to snese navzajem. HPS jede vice nahoru a do stran, LEDky jsou o cosi mensi, ale vypadaji kosateji. Neberu to jako test kdo z koho, oboje ma svoje a ja to chci v zime pouzivat soubezne.
Pod HPS je to ale na fotkach trochu zavadejici, nektere vrchy si zacinaji lehat, proto jsou tam ty jakoze hluche mista, takze hodnotit muzu az na konci.
Vypadá to libově. Kašlu už na protrhávání spodků a podobně, protože lidi to tu stejně nedělaj a výsledky jsou peckový, ne-li lepší, než když se protrhává...
/edit: U Amnesie fakt bacha na plíseň, je to hodně "vlhký" a pocukrovaný model a když sem to měl taky takhle nahuštěný, tak to pěkně plesnivělo a přes půlku jsem vyhodil, abych mohl dojet zbytek a bylo to vzdušný, tak to hlídej GL
Máš to fakt luxusní. Jen jsem se chtěl zeptat, pozoruješ nějaké negativní vlivy na kytkách které jsou mezi? Přemýšlím že bych si udělal podobný testík a právě tohoto se obávám.
Kámo pěkné, koukám tys hnojil už v 20 dnu květu ec 2.2, jaké máš teď ? Ohledně spodků, já mám vždy tvrdší palice a trochu větší výnos, když je oholím...