Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak už se nemůžu dočkat jara tak pro zkráceni dlouhé chvíle zakládám toto téma celkem chci 80 kytek v 11l květináči co se vejde do skleníku půjde do skleníku z bytek pod širé nebe
Zatím mám 35 ks a to 5ks mikromachine kannabia seeds 3ks double grape memphisto genetics 4ks white chem memphisto genetics3ks pineple expres 1ks dream barneys farm po 3kusech sumo og kush ,Impala 64haze,deep purple haze vše sumo seeds a 10ks queen diamonds kera seeds
Držím palce tiež sa chystám na takýto grow. Po minulom roku magnum ako top vzorka z 10tich čo som mal či už silou, vzhľadom, štruktúrou a najmä výnosom, vôňou. Takže 50 x magnum od budhy, 7x auto mazar od DP. Už ani raz nekúpim lacné bulk semienka, natural, growshop, fair... Je pravda že 2/10 kyti je pekné ale ustálené to nieje, veľa fenotipov, rôzna doba zrenia a zberu. A keď má človek venovať každej jednej starostlivosť a nakoniec sa z nej vykľuje seno alebo orosene lístie tak to zamrzí. Držím palce
Tak sem se rozhod ze ze techto 25 semen +10 ks diamont quenn auto od kery seeds + jeste nejake necham jich klucit 40ks a chci aby vzeslo 36 ks dam je do 1,5l s light mixem od plagronu a poputuji pod 4kulo na 90x90 cm tento sog jsem jel z rizku stejny setup tak uvidime co daj automatky nazory sem
Po několika zklamáních už jedu jen seedbanku dutch passion. Je to sice tak 2x dražší, ale klíčivost téměř 100 procent, nelezou z toho žádný zakrslý paskvily, hermáče apod. Když koupím 7 stejných kytek, tak z toho vyroste taky 7 stejných kytek, ale zase nebrat bezmyšlenkovitě úplně všechno co tam nabízí. Něco jsou úplný bullshity. Budha seeds je taky dobrá volba co se týče automatů. Zbytek seedbank to s automatama neumí a kolikrát jsem si říkal, jestli jim tam ty semínka někdo z prdele nezamíchal. Co kytka, to originál ve špatným slova smyslu.
Moje TOP 5 co bych ti doporučil
5 - Magnum v průměru zhruba 100-120 suchýho na kytku, hulení za 2
4 - Think Different v průměru zhruba 150-200g na kytku, hulení za 3
3 - Auto Cinderella Jack v průměru zhruba 100-120 na kytku, hulení 1 s hvězdičkou
2 - Auto Mazar v průměru 120-160 na kytku, hulení za 2
1 - Auto Ultimate v průměru 150-200g na kytku, hulení za 2
Mojí techniku pěstěni jsem popisoval v jiným vlákně
Dobrý můžou bejt i některý ty jejich nový americký genetiky, ale to nemám odzkoušený takže nebudu remcat. Možná by se daly vybrat ještě nějaký jejich starší kousky, ale většina zbytku je úplně o ničem.
Jinak automaty je obecně lepší dávat ven na dobře udělanou zahrádku, než do skleníku, tam se přehřejvají a nechce se jim moc pak růst.
Urcite odzkousim diky ja mel od dutch passion autobkuberku glubery og auto a mazara a od budhy sem jel nejakej automat v dobe kdy jeste ani magnum nebyl a to sem zavrhl bulshit