Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, má někdo zkušenosti s objednávkou semen přímo ze sensiseeds.com? Mám zálusk na jejich feminized BigBud, ale vzhledem ke zkušenostem ostatních členů tohoto fóra jsem k objednání z tuzemských bank dost zdrženlivý.
Zatím jsem dal regular skunk #1 20ks / vyklíčilo všechno , pak tu mám ještě 2 packy jacka herera a 2 packy white widow, ale ty jsou zatím v lednici. J, pošta v bublinkovitý obálce.
Banka Delicious Seeds má pro všechny nově registrované 50% slevu na první objednávku+ standartní semínka zdarma+ balení 5ti semen při platbě bankovním převodem
Ahoj, zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s Natural seeds, respektive přímo s novými odrůdami, která mají dozrávat již v půlce září? Myslím tím křížence, které se přepínají fotoperiodou a samonakvetaci... Děkuji za odpovědi borcí! Přemýšlím, zda do toho jít či ne...
Původní příspěvek od vitty Ahoj, zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s Natural seeds, respektive přímo s novými odrůdami, která mají dozrávat již v půlce září? Myslím tím křížence, které se přepínají fotoperiodou a samonakvetaci... Děkuji za odpovědi borcí! Přemýšlím, zda do toho jít či ne...
Nechod do toho, nefunguje to u žádný seed banky. Někdy se povede pheno, který dojede sotva koncem září, ale většnou to dojíždí všechno koncem října jako normální kytky. Třeba normální Jack Herer, kterej je klasifikován jako indoor mi venku v pohodě dojel a nějakej fast model, kterej měl údajně dojíždet koncem zarí, mi koncem října splesnívěl a mohl jsem ho vyhodit. Ze 6 ti kytek to stihly jen 2 do konce září, 3 měli namále před koncem října a jedna byla ta plesnivá, která to nestihla vůbec.