Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím,
takže ta foto ty kvetoucí kyti na začátku ..... kytka roste pomalu...ale kdyby jste viděli jak nehorázně zmohutněla....je to něco neskutečnýho.....zkusím vám to nafotit ...a hodím to sem.....jinak kyti co jsou kolem ní...už jí asi 3x přerostly...přestože jsou o 3týdny mladší...nicméně je to tím kvetením....no a jak jí tak přerostly ...dost jí ted´brání ve světlu....no...ale nechám to být a uvidím jaxe to vyvine...každopádně vám sem hodím foto....čuste...
taky se mi kytka prepla do kfjetu. bylo to tak pred mesicem (byla 2dny ve tme). palice sem otrhal, zahnojil, a dosvicoval tak tyden 100w usporkou aby to melo tak 18-19 hodin sfjetla. a dneska jede jak urvana z retezu. palice zadne, rozvjetvena jak devka. ale tedka bych to uz neprepinal. myslim ze je to blbost. kytka potrebuje tak 3 tydny nez se z toho uplne vzpamatuje a zacne zas normalne rust. uz bych je nechal krasne dokvest a tesil bych se na brzkou sklizen.
Čau,
zrovna dočítám SPIKNUTÍ PROTI KONOPÍ aneb " CÍSAŘ NEMA ŠATY!" od Jacka Herera a v dodatku je i příručka Jak pjestovat konopí pro americký farmaře za druhý světový. Tam je že nadměrný teplo a sucho způsobuje urýchlení zrání. Tak si myslím při vedrech jednou za čas zalejt.
Loni jsem chtěl zjistit pohlaví a pak to nakvetlý kvetlo celou sezonu, ale vubec nevyrostlo, některý mněly jen 30cm až 50cm z toho 2/3 palice. Potence docela slušná, byly to noname.
Zdravim vsechny growery. Mam takovy problem za okno jsem vysadil 4 kytky. Docela slune rostly i kdyz maj jenom asi 6 hodin primeho slunka a ted asi po mesici zacaly z niceho nic kvest.Muze mi nekdo poradit cim to je popr. co s tim? Diky za reakce
OBM je hnojivo na květ...je na květ přímo určený ale je to spíš fotoperiodou páč tím že to hnojíš OBMkem nezpůsobíš kvetení...spíš zpomalíš růst nedostatkem dusíku...ale nějakej vliv to určitě bude mít...asi to že kytka si řekla že když má toho fosforu hafo tak to zkusí nakvíst i když ta perioda není zrovna nejlepší...
u me bylo to kweteni zpusobene dost mozna tim,ze cca 2-3 tydny nemela skoro vubec slunce.nijak bych do toho nezasahoval,ona se casem vzpamatuje/pro jistotu jsem mirne zvysil koncentraci hnojky/
Morgan:jj tim by se ten kvet mel zastavit......ale o par tydnu pozdeji zase vykvete a pokud ji mas uz stiplou tak to bude docela husta koule......peace....
Mal som ten isty problem moze sa stat z dvoch dovodou bud si ich dlho predpestoval doma a potom si vonku nezvikli alebo tym ze tam mas malo slnka -rastliny mali cca3 tyzdne a uz som triedil samce od samic velmi ma to nasralo tak som zacal prihnojovat Krystalonom Start a vyzera to ze budu f pohode zacili vyhanat nove zelene listy snad to bude ok
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
Jestli ti jen nakvetli, budou v poho a porostou. Jestli zacli vazne kvest, mas dost problem a malou sanci na rust. Taky se mi to stalo. S primym sluncem to moc spolecnyho nema jestli tam jinak nemas fakt tmu.
K OBM> ja hnojil kdysi jenom nim, a rostli kyti jak z vody. Navaznost byla, cim vic OBM, tim lip. Skousim co kytka zvladne a OBM zvladne opravdu hodne(zalil sem i neredenym primo ke korenu a nechcipla). Krystalonu ale tolik nezvladne. Moje teorie je, ze prirodni hnojivo s neutral PH neuskodi (nepocitam agresivni slepicaky ...).
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
kdyz chces kvetení oddálit,dej víc světla(delsí dobu) a míň tmy.Kdyz chces,aby to kvetlo,zkrat světelnou čast a prodluž tu bez svetla.Ideál je 18h/6h-na růst,a na květ 12/12.
Tak bohužel nejsem tím kdo poradí, ale tím kdo má stejný problém, No a ještě zajímavost, ne že mi začly kést řízky,ale i kytaka za semínka, měl sem ji od vyklíčení asi 2 tejdny pod ledkama, pak 2tejdny za oknem apak začla kvíst, děvka. prostě 1měsíc stará kytka. No a řízky vysazaný ven asi kolem 20.dubna sou v poho, ty kerý šly až v květnu nahazujou květy, Kdy je vlastně ten nejdelší den?