Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtěl sem se zeptat, jaké je riziko pro lampu, kdyby se smočila...
obědnal sem ten zvlhčovač také... mam tam cirkulačnéí ventilátor, kterej to bude určitš slušně rozhánět, má cenu se nad tím pozastavovat???
Tak vcera dorazil tak sem ho hned testoval. Dak sem ho do skrine pod kytky a fouka mezi truhlikama uprostred. Na nejnizssi mozny vykon. Je zapojenej na stejny hodiny jako lampa. Skrin ma pasivni odtah a aktivni prisun cerstvyho vzduchu, ve vnitr je 20cm na rozhaneni vzduchu. A zatim to vypada dobre, teplota ve skrini klesla o 2 stupne a vlhkost se krasne drzi na 65%. Az poresim fotak tak postnu foto.
Dneska me taky dosel,tak sem ho hned zapojil a krasne to frci.
To Apofiss :Proc myslis ze je lepsi mit zvlhcovac ve vlastnich spinackach?Na noc se me to komplet vypne a vlhkost se tam sama drzi okolo tech 70 a pomalu se pres noc ztrati a rano jak to sepne tak to zase udela krasnou vlhkost jak ma byt.
Koupil jsem 5-ti membránou zvlhčovačku Selinger Maxi Membler+ příslušnej plovák, 60l sud, euro 2. Do víka sudu jsem dal euro 2 a uděl díru o průměru 70mm do který jsem koupil PVC trubku 70mm. Udělal jsem tenhle rozvod dokola celyho roomu. Do PVC trubky sem udelal kazdejch 10cm díru o průměru 8mm. Euro 2 fouká do vnitř sudu a žene mlhu do trubky a rovnoměrně zvlhčuje celej prostor. Odpadaj s tim starosti ze mate v jedny casti 80% a v druhy 60% a se sebelepsi ventilaci uvnitr toho nedosahnete. Mnozstvi mlhy ktera tam jede je regulovatelne ponorem membrán.....s plovákem no problem. S rozumnou ventilaci se pri maximalni vykonnosti neni problem dostat na 80% vlhkost i pro vetsi plochy.....
Zvlhcovacka se mi spousti s lampama...nejsem zastance zvlhcovacky na spínacky...zbytecne kolisani vlhkosti = odchylka od idealnich podminek
Na SPS jde po vyjmutí bílého "výfuku" napojit hadice o průmeru okolo 30 mm - něco jako k vysavači - prodávaj to všude - OBI apod. Potom může zvlhčovač zůstat "v přízemí" a nezabírá pěstební plochu. Na regulaci otáček hl. ventilátoru jsem použil regulátor od www.tichacek.cz , u kerýho do levneji poridit i ostatní el. vychytávky. Cimpak cistite v SPS membranu? Kys. citronová? Dix.
Zdravím,
už dlouho přemýšlím o tom, že si koupím výrobník mlhy na domácí party. Taky potřebuju zvlhčovač na kvítí. Co takhle to zkloubit dokupy? Nemohl by mi někdo poradit, jestli lze použít výrobník mlhy Eurolite N-10 (http://www.svetelna-technika.cz)? Co myslíte? Je to reálné. Díky moc za odpovědi...Wik
nemate nekdo nejakej napad jak zvysit vlhkost v skrince?neni problem zvlhcit to ve vecsim prostoru ale mne sa tam uz nic moc nevejde premejslel sem ze to udelam tak ze postranach udelam takove chlivky a vnich bude voda...zatim to provizorne resim vodou v tackach jelikoz jeste misto je..
zajimavej napad ale zas aby mi drevo nenasaklo vodu to neci...ale uz mne i napadl spusob jak to asi udelam povesim tam mokrej kadr a bude to snej nekam odkapavat ale co pozdejc az budou kitky vacsi..
A to že se ti tam nevejde vůbec nevadí, já měl taky malou skříň a vyřešil jsem to rourou z trysky rovnou do skříně, obrázek ti poví víc...
Btw. Bacha ať to se zvlhčováním nepřeženeš, jako já, sucho vystřídala nezřízená vlhkost a kvůli plísni šla půlka úrody do řiti...
Tagže všeho s Mírou
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.