Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chcel by som sa spytat, ci ma niekto skusenosti s presunom rastliny (so siskami) z vonku pod lampu. Ma uz dost vyvinute sisky a zacala pomaly vysychat. Koren poskodeny nebol a ujala sa dobre, ale odhora vysycha.
ja jsem to testoval presne vopracene mel jsem pod lampou ganju a gdyz zacala bej na vobtiz tag jsem ji soupnul ven..no nedopadlo to nejhur akotat mela tag metr a vykvetla hned po presunu ven akorat asi tag 3x nebo vic...takovej malej hybrid
Vobracene to asi pujde vo hodne lip=> taky jsem premejsle soupnou skunka ven a na podzim ho dojet doma...ale nevim
zkus napsat, jak je tvoje kytka velika. protoze muze byt malinka, pulmetrova a te bude pod lampou celkem dobre, nebo metr a pul a te uz tak dobre nebude. protoze lampa osviti jen horni cast a dole ji nepomuze...
Taky zalezi pod jakou lampu ji strkas a osycha... neni u lampy moc teplo?
Zdravím. Měl jsem venku nějaký kyti, ale byly nedozrálé, tak jsem je šoupnul do pěstírničky, protože bylo venku už hnusně- pršelo a zima. Teď jsou pod lampou (sodík),
a daří se jim parádně- chytly se všechny. Jo a určitě si vyřeš odtah od lampy- něco jako rourové stínítko Aquaplant nebo něco podobného- hodně to vyřeší teplotu a nespalujou se ti špičky- lepší efektivita,výkon, výsledek... Pěstění zdar!
jasan to je kewl napad dopestovat kyti doma.. am par malinkejch kyticek a ty ne a ne poradne dozrat.. tak s nema je to v poho.. ale taky mam jednu vetsi cca 1,7 metru a z te bych musel nadelat rizky.. myslite ze to ma cenu.. je to venkovni skanourek ))
Zdravim. Pokud chceš přesadit 1,7m kytku, tak to z velkou pravděpodobností nedá. No a udělat z ní spoustu řízků se mi taky nezdá moc vhodné. Jenom pokud si nechceš zachovat rod, tak to bych si třeba nějakej řízek udělal, ale šance na přežití v tak pokročilé vegetační době jsou malé. Čus.
to bude tim ze tam byly tak kratkou dobu(venku) potrebujou energii na kwet... txenediff ze to trvalo tak dlouho, mel si to hodit na vegetaci este tak min. 1,5 mesice, a paq to teprwe kwetovat... no taQ, QWoczna ti taQy neWygeneruje Qilo vajec hned!:-D
Zdravim, cu rozjet round 2 a nemam ani floka na seminka ci rizky. Tak me tak napadlo zda-li muzu dat seminka, ktere jsem vymlatil z wenkowni kytky(docela moc skuruje), do skrine. skrin je 2m vysoka a swetelko ma silu 500W(2x250W tesla). Myslite ze by se to dalo? Nepokurwi se nejak ty kytky? ze by treba neskurowaly, nebo tak neco..............
Nazdar, neviem si predstavit ako by sa mohli pokurvyt Ak nemas na vyber tak kludne zasad aj out seeds, mozno budes musiet trochu zastipovat a skorej prepnut (out ma tendenciu sa viac tahat), ale to je asi vse. Bude 50 na 50, mozno ta vysledok prijemne prekvapi. Ja som urcite za.
Podle mě by se to pokurvit dalo. Teda pokud danou genetiku neznáš. Může se jednat o nějakou sativku, která je zvyklá na úplně jiný podmínky a mohlo by ti to taky pěkně přerůst přes hlavu...
diky za ohlasy. tyto kytky jedu druhym rokem a letos sem je mel na balkonku a jedna neskurowala a druha strasne moooc. tagze to bude 50/50........... myslite ze to bude wzhledowe pripominat skunk???
já bych asi spíš souhlasil s Pan Kerem, má pravdu, jestli je to nějaká vyložená sativa, tak ta se ti bude hafec tahat, ještě když bde mít blízko sebe 500W, když už to budeš dělat, doporučil bych ti hodně zaštipovat, aby si z toho neměl nějakej sekvoj , ale jinak myslim že bys to mohl zkusit, zkušenosti se vždycky hoděj