Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja neumim anglinou ani slovo a jsem tu novej ale rad bych se zeptal jak obědnat osivo na příští sezonu jednou jsem to zkoušel z nirvani a nevišlo to ted bych chtel yase vdovu protože ji mam vozkoušenou ale i neco novího trebadurban poison nebo chronic
Původní příspěvek od Salaman ja neumim anglinou ani slovo a jsem tu novej ale rad bych se zeptal jak obědnat osivo na příští sezonu jednou jsem to zkoušel z nirvani a nevišlo to ted bych chtel yase vdovu protože ji mam vozkoušenou ale i neco novího trebadurban poison nebo chronic
na to nepotřebuješ umět engliš jestli chceš spolehlivou banku radím tuhle
a na poště řekni že chceš obálku na cenná psaní,posílej jen papírový prašule a pojisti to. a nebo bankovním převodem
Naposledy upravil carloseastseeds 05-11-2007 v 10:49 AM
jo a chci se zeptat! me napsala jedna seed banka ze misto Eur musim poslat Dolary ze nemaj na sobe nejakou kovovou pasku!!! a nechci to menit? nestane se to i tady? ze cena je v eurech a pak mi reknou at to poslu v americkejch dolarech
Původní příspěvek od aenema
na to nepotřebuješ umět engliš jestli chceš spolehlivou banku radím tuhle
a na poště řekni že chceš obálku na cenná psaní,posílej jen papírový prašule a pojisti to. a nebo bankovním převodem
tiez nvm angl ...ale tak moj dotaz zodpovedia aj groweri hadam...........
prave som sa chystal objednat semena pre sezonu *08 ,,,vybral som si odrody v kosiku skontroloval ...dal DALEJ ....vyplnil policka oznacene hviezidkou (meno priezvisko, stat, ulicu a cislo domu + postove smerovacie cislo) ....MAIL nieje povinny ak ho teda nevyplnim ako mi teda pride FAKTURA ???? myslel som ze faktura mi piride na mail peanize poslem v obalke aj s tou fakturou ...nechcel som pokracovat dalej v objednavani kedze si niesom isty co a ako ..dik
edit: ak mi to niekto nevie vysvetlit tak pls ak by bol nejaky skusenejsi anglictinar aby prelozil carlosovi aspon zaklad postu aby vedel co sa pytam
EDIT2: vsetky problemy a dohady vyriesene mail prisiel na dalsi den (faktura) prachy posielam zajtra v obalke aj s tou vytlacenou fakturou
EDIT3: prachy s fakturou poslane v bublinkovej obalke zabalene a zalepene vo vykrese, poslane 1.triedou, doporucene ...teraz sa uz len modlit aby to doslo
EDIT4: $$$ dosli v porjadku a semena prisli asi o 2 tyzden nato dobre zabalene a oznacene ..uplna spokojnost
presne tak som to spravil aj ja ale neviem kedy im to pride uz su to 4 dni a stale mi neprisiel ziadny mail od nich ako tu tvrdia ostatni gorweri tak newi snad to nebude niaky ojeb alebo sa to nestratilo
Hi Carlos E.S.
Will be Swiss Seeds and Greenhornet seeds avalaible also at Czech mutation of Eastseeds ? They have very interesting stuff for Czech outdoor growers.
Zdar
Chtěl bych se zeptat na placení v hotovosti.Na stránkách eastseeds je psáno že se nemají posílat mince,ale já mám poslat 57 Eček,tak jak to tedy mám udělat.Prosím o rychlou odpověď,děkuji.
zdar
obědnal sem semínka a tohle mi přišlorazн zбkaznнci!
Vaљe objednбvka byla poslбna dnes na Vaљн uvedenou adresu. Dopis by mмl pшijнt bмhem 5-ti dnщ. Pokud ne, prosнm buпte trpмlivэ, vљe zбleћн na љpanмlskй poљtм. Jen co je dopis odeslбn nemщћeme jiћ nic vнc dмlat. Dмkuji mnohokrбt za Vaљi objednбvku na eastseeds.com.
všichni tu píšou že jim přišel mail s objednávkou...tak proč mě jí chce posílat poštou ? nebo to tak chodí normálně že to takhle píšou?obědnavam poprvy semínka z banky tak díky kdyžtak za vysvětlení