Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja by som na vaso, mieste nehovoril vobec o peniazoch v obalke..pekne to dat do neutralnej obalky ja som posielal v tej ztej bublinkovej a peniaze dat do Cd obalu to tolko netaha oci ...ja som spokojny sice to je prva objednavka ale snad to bude tak kazdy rok
Původní příspěvek od cantona9 vsetko je v poriadku dnes dorazili semena aj slubeny bonus thai haze skuns 4 kusky takze o solidnosti tejto banky nemozem pochybovat este sa uvidi ako klicia a dam vediet
Mohol by si editovať ten prvý príspevok, že to teda bolo v poriadku, takto to je až na konci strany, veľa ľudí si prečíta prvých pár príspevkov a potom budú na eastseeds nadávať. Nemám s nimi nič spoločné, anii som od nich zatiaľ nekupoval, ale už len z princípu
Zdravim no tak prispel by som aj ja ale nie moc pozitivne...
dlho som sa rozhodoval ci budem aj tuto zimu daco piect a nakonie som sa rozhodol pre nejaky tem mikrogrow
nechcelo sa mi zasa riesit pachace a strasne vetranie po predchadzajucej skusenosti s extra smradlavim AK47xWW tak som mesiac studoval po roznych forach a nahanal minimalne zapachajuce modely
nakonie som nasiel par kde to bolo uz skoro na 100% potvrdene
jednalo sa konkretne o Joey weed C99xNL a este par krizencov C99 od tochto manika a potom NL9 od SAGARMATHA SEEDS
kedze sa C99xNL neda zohnat uspokojil som sa s NL9 a
este som si ktomu zaumienil otestovat NL Special od K.C. Brains kvoli zanedbatelnej cene a super hodnoteniam
nasiel som si asi 3 seedbanky kde mali obe genetiky dostupne a rozhodol som sa pre eastseeds.com
objednavka aj s postou bola 70.5EUR a hned vten den som zaplatil fakturu co mi prisla mailom
po 3 tyzdnoch mi prisiel mail ze obdrzali platbu a posielaju hned tovar
bol sviatok tak semena tu boli hned po sviatku presne 8 dni od oznamenia o prijati platby
obalka vsetko pekne zabalene v origos obaloch + nejaky bonus 4 seeds Afganu od Nirvany
hned mi to bolo podozrive co tam robi taky bonus...
odlozim bonus a taham dalsi sacok a vytiahnem NL od Nirvany....
taham dalsi sacok a pozera naman NL Special od K.C. -maly zablesk stastia
taham dalsi sacok a pozeram jak puk NL od Homegrown Fantaseeds....
prekutram znovu obalku a NL9 sa nekona....
toto akoze naozaj seriozna seedbanka nerobi!!!!
ze ked daco nema alebo je nejaky problem ze proste poslu co maju alebo zozenu a bez akehokolvek upozornenia alebo vysvetlenia!!!!!
som maximalne nasraty lebo mesiac cakam na posrate semena a teras mam 3 NL stoho 2 co som vobec nechcel a mozem si asi teras asi skusat a robit pokusy ci niektora bude pachnut moc alebo malo alebo neviem co......
Nepsal jsi, zda jsi je pokoušel kontaktovat a jaké bylo vyjádření od eastseeds.com...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od carlos Nepsal jsi, zda jsi je pokoušel kontaktovat a jaké bylo vyjádření od eastseeds.com...
nemal som este cas lebo len vcera to prislo ale dnes natom skusim popracovat ale pochybujem ze sa to bude dat nejako riesit ked maju prachy a ja mam uz akoze tovar neviem si predstavit ako by sa to riesilo....
no takze som tan napisal ze co to ma byt za bordel vetej objednavke a presne ako som si myslel....
NL9 nebola prave dostupna tak poslali inu teda lepsie povedane 2 lacnejsie aby to bolo zhruba vtej cene
ale aj tak to povazujem za max. neseriozne bez kontaktovania zakaznika
zabudaju ze niektory ludia maju aj dovot preco objednavaju konkretny model
da sa to vraj riesit tak ze im to tam poslem spet a ze potom mi teda poslu co som chcel
super takze mozem sa srat s balickom zaplatit postovne a vyckavat nez mi to pride...
Nechapem ako to funguje ze co je vlastne eastseeds ked nemaju svoje semena? Ponukaju semena od tychto firiem, ale preco si neobjednat priamo z jejich web stranok? Nerozumiem tomu este som ani od nikoho neobjadnaval (ale chystam sa, k buducemu roku), mozno sa cudujete co to trepem ale tak prosim vysvetlite mi to teda kto vie.
funguje to normalne
predsa ked budes chciet nejaky model napr. od Nirvany, Dutch Passion a T.H. Seeds tak si predsa nebudes objednavat zvlast priamo z domovskych seedbaniek a platit 3x postovne..
nato su tu taketo co ponukaju rozne genetiky
ale vyber si nejaku inu banku lebo ja som skusi a dopadlo to na p....
uz je to skoro mesiac co som poslal semena spet a mali mi ich vymenit za ine alebo poslat tu povodnu NL9 ako som chcel
pisal som uz viackrat ci im to prislo vraj stale nie
mozno to posrala posta a stratil sa balik to by bol este ten lepsi pripad lebo som ho poistil na 1500,- ale ak to tam prislo a oni tvrdia ze nie tak si vobec nepomozem
dam reklamovat balicek a potom napisem co mi zistili ci sa stratil alebo bol doruceny...
no trochu sme sa zasa pohli
uz mam doma reklamacny protokol a zrovna mi pride mail ze tie semena im uz konecne dorazili tak ze co by som chcem namiesto tej NL9 co nemaju tak som si napisal o Paradise Seeds-Sweet Purple a Dutch Passion-Orange Bud
uvidime co mi pride...
Paradise Seeds-Sweet Purple nemaju tak som rychlo nasiel nejake 3 modely za podobnu cenu nech poslu co maju
uz mi je to jedno aj tak sa to natahuje jak guma v trenkach...
4.8. som spravil objednavku dnes je 17.10. uz som mohol mat vyselektenu matku a robit si klony
pride mi co som nechcel (mozno) a uz sa to aj tak moc neoplati silit mozem to rovno nechat na out 09
zajimala by me jedna vec, jak je mozny ze maj treba od Nirvany nizsi ceny nez Nirvana samotna? to mi prijde divny ale treba je to OK a nekdo mi to objasnite... no i tak uz jsem tam objednal a napsali mi ze obalka prijde a 4-5 dni... jako jaká, nevíte? ja jim prachy este neposlal, tak je jasny ze semena tam nebudou, spis by me zajimalo jestli vubec neco dojde, jestli treba nemel tenhle mail dojit az po zapalceni...
si si isty ze tam nebolo napisane ze ti poslu obalku hned po obdrzani platby a ta pride 4-5 dni od odoslania?
tou cenou sa nezaoberaj to je normalne niekedy ma mensi podnikatel lepsie ceny ako velka a znama siet predajni
velkoobchodna cena je mala zalezi aku si kto da koncovu maloobchodnu