Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prosim vas strasne moc o radu.
objednal som si semienka durban poison a holands hope a na fakture som mal napisane ze mam poslat 68 eur.
tak som isiel na postu a chcel som to poslat cez western union v eurach ale pani za prepazkou mi povedala ze oni neberu eura ale len sk a ze tam sa to preratava na eura.tak mi to prepocitala podla kurzu a nakoniec aj s poplatkom 500,- to vyslo na 2740,-
odoslala to a ked mi davala cislo co poslali s western uniontak mi povedala ze tam to prepocitali na 66 eur.
keby som tam chcel poslat len 2 eura tak ma to vyjde priblizne aj s poplatkom na 566,-.takze to vylucujem.
tak som sa rozhodol ze by som tu fakturu trochu zmenil a nechal by som si miesto holands hope poslat skunk no 1 ktory je za 27 eur.
kedze po anglicky neviem tak mam na vas prosbu.mozete to niekto pretlmocit carlossovi aby mi vedel napisat co s tym mam robit.respektive co napisat do mailu aby sa to zhodovalo?
strasne moc vam dakujem.
Já řešil v únoru 2009 ten samý problém, a vyřešil jsem to následujícím způsobem:
Online překladačem jsem si nechal přeložit větu: Číslo transakce WU je 5xxxxxx6, bohužel v průběhu převodu došlo ke změně kurzu, bude Vám doručeno pouze 42€
překladač vyhodil: number of transactions through Western Union is 5xxxxxx6. Unfortunately, the transaction occurred during a change in course that will be delivered only 42 €
A to jsem pak poslal jako odpověď na Order (Objednávkový) email Eastseeds
Semínka mi přišly dle objednávky i s bonusem. Žádnej problém nebyl.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná