Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Usušený ošmikaný palice ze 150W.
BioBizz mi přijde dobý hnojivo, ale jelikož je na organické bázi tak se po 2-3 dnech kazí a smrdí. Nejde tedy použít na automatické zalévání, což bych si potřeboval vychytat, neboť nemám kontakt s kytkama každý den.
Atazyme 2ml/l
Biobizz Bloom 4ml/l
Plagron Grow 5ml/l
Phytamin postřik 1x za 3 dny 5ml/l
Podle vzrůstu a informací od předchozího majitele řezů, jsou na obrázku 2x OB a 2x ST3. ST dosahuje asi půlky vzrůstu OB. Pletivo má cca 35 cm a je trochu mimo střed. Halt sem špatně zasadil kytky. Místo ke kraji, doprostřed.
Všechny OB po sedmi dnech zaštípnutý.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
jeste nedavno bych doporucil Bionovu BN Hydro Supermix, ale jsem ho prubnul a zjistil jsem, ze s touto hnojkou proste nelze srovnat PH na stabilni hodnoty. i ta jejich kyselina citronova stoji za prd. takze jedina dobra zkusenost s hydrohnojkama (aut. zavl.) u me byla s General Hydrophonics - v kombinaci s klasickyma kyselinama N i P krasne drzi PH i EC, nekazi se, nesrazi se, kytky nechytaj nijake pachute atd. neni to sice bio, ale pokud nemas ke kytkam denne pristup - ideal.
ps: vim ze jsem ti neco podobneho uz kdysi radil a tys od vdeku muj prispevek smaznul kdyztak zopakuj
zdar!
prenda: čus, zajímalo by mě, jestli je v-scrog lepší takhle - že to pletivo jen "omeuje" kytky a ty dělaj paldy za nim, nebo s většíma okama, kdy to dělá paldy "dovnitř" ? dik
Kys. dusičnou a fosforečnou, ale nebyly moc potřeba, protože B'Cuzz sám o sobě snižuje Ph.
+ občas phytamin a ke konci ruční zálivka Topmax od Plagronu
Ph drželo dobře, v rozmezí +- 0,2 v 80l roztoku za tři dny.
Jojo, zase tak velkej rozdíl v chuti mezi Biobizz, Plagron a na druhé straně B'Cuzz, není. Spíš záleží na pěstebním médiu. Asi to zkusím. Ještě musim vymyslet, jak to do těch petek nainstaluju .
H123583254ENA : Nejlepší je, dát si práci a háčkovat a lehce vyplejtat. Zjisti si opt. vzd. od výbojky, kdy se ti to ještě nepálí a tam umísti pálky. Styl, listí ven a matroš dovnitř. Větší oka znamená horší stabilita pletiva. Optimum: 3-5cm
Dostaly mohutnej postřik výluhem z podzimních kopřiv. Asi už nebyly tak vitální a zásah moc nepomohl. Nakonec proti mšicím bojuju nízkou teplotou. 6° v noci a 10° ve dne by mělo ty mrchy aspoň zpomalit.